ریمپ لیفان x60 – ریمپ ECU لیفان ایکس ۶۰ – افزایش شتاب لیفان ایکس ۶۰

کاهش مصرف سوخت لیفان X60 – حذف کات آف لیفان X60 – اعمال یا حذف محدودیت سرعت لیفان ایکس ۶۰


ریمپ لیفان x60 – ریمپ ECU لیفان ایکس ۶۰ – افزایش شتاب لیفان ایکس ۶۰

ریمپ لیفان x60 : اولین شاسی بلند شرکت لیفان خودرو X60 است که از سال ۲۰۱۱ تا کنون تولید گردیده . این خودرو در دو نوع اتوماتیک و دستی تولید شده و هر دو دارای موتور ۴ سیلندر خطی ۱٫۸ لیتری با قدرت ۱۳۱ اسب بخار هستند . 

در رابطه با ریمپ لیفان x60 می توان یکسری تغییرات در این خودرو صورت داد تا عملکرد بهتر و بهینه تری پیدا کند .

و اما سوال اصلی اینجاست که اصولا ریمپ ECU چیست و چه کاربردی دارد ؟

ریمپ ECU در واقع فرآیندی کاملا نرم افزاری است که بر روی کد های ECU خودروی شما اعمال می شود تا یکسری محدودیت را از خودروی شما حذف نماید و یا عملکرد بهینه تری را برای خودروی شما به ارمغان بیاورد . امکاناتی نظیر حذف سنسور میل سوپاپ ، حذف سنسور دوم اکسیژن ، حذف کاتاف ، رفع تاخیر پدال گاز ، بهینه سازی مصرف سوخت و … 

آیا ریمپ برای خودرو ضرر دارد ؟

هم بله هم خیر . چنانچه ریمپ به صورت اختصاصی برای خودروی شما انجام نگیرد و یا به صورت اصولی نباشد و یا در برخی از آپشن ها فقط ریمپ انجام گیرد و موتور تقویت نشود زیان بار خواهد بود .

خدمات ریمپ لیفان x60 در پارسیان صنعت خودرو به صورت زیر می باشد :

  • حذف کاتاف لیفان X60 : احتمالا در برخی از مسابقات و یا فیلم ها مشاهده کردید که زمانی که راننده پا را روی پدال گاز فشار میدهد دور موتور تا آخرین عدد کیلومتر شمار بالا می رود ولی در خودروی شما این چنین نیست ! با حذف کاتاف محدودیت دور ایده آل خودرو که در حدود ۵۵۰۰ تا ۶۰۰۰ است برداشته می شود .
  • افزایش شتاب خودروی لیفان X60: شتاب ۰ تا ۱۰۰ ( شتاب اولیه ) یکی از مواردی است که با ریمپ ECU لیفان ایکس ۶۰ برای خودروی صورت می پذیرد ( ۰ تا ۱۰۰ این خودرو ۱۳٫۵ ثانیه است که می توان تا ۱ یا ۲ ثانیه کاهش داد )
  • حذف سنسور دوم اکسیژن lifan X60 : خودروی لیفان ایکس ۶۰ دارای استاندارد آلایندگی یورو ۵ می باشد .( مدل دنده ای یورو ۴ و مدل اتوماتیک یورو۵ می باشد ) . در خودروهایی که دارای استاندارد یورو ۴ به بالا هستند ، به دلیل کیفیت نامطلوب بنزین کشور ، سنسور دوم اکسیژن بسیار خراب شده و بر روی عملکرد خودرو تاثیر می گذارد ( مدام این سنسور باید تعویض گردد ) . با ریمپ ECU این مشکل نیز قابل حل است . 
  • حذف سنسور میل سوپاپ  : سنسور میل سوپاپ به دلیل خرابی بالایی که دارد بالطبع هزینه تعمیر و تعویض بالا نیز خواهد داشت . در نتیجه با ریمپ ای سی یو این سنسور حذف می شود و این مشکلات برطرف می شود . ولی مزیت این سنسور چیست ؟ اگر زمانی سنسور دور موتور خودروی شما خراب شود در صورت وجود سنسور میل سوپاپ خودرو روشن می شود و تا دور ۳۰۰۰ نیز بالا می رود ولی اگر سنسور میل سوپاپ نباشد خودرو روشن نخواهد شد ! ( پس این آپشن اختیاری است )
  • تغییر عملکرد فن خودرو : فن خودرو نیز از جمله مواردی است که با ریمپ ecu lifan X60 می توانید عملکردش را بهینه نمایید بدین صورت که فن دور تند و کند در دماهای پایین تری شروع به کار می کند و به خصوص در فصول گرم سال و یا مناطق گرمسیری این آپشن بسیار برای موتور ضروری است .
  • رفع کپ دریچه گاز ( رفع تاخیر پدال گاز ) : تاخیر بین فشار به پدال گاز و عملکرد آن برداشته می شود . حتما تا بحال هنگام فشار دادن پدال گاز و عملکرد آن یک تاخیر محسوس را حس نموده اید . با ریمپ این مورد هم قابل برطرف شدن است .
  • افزایش توان موتور : بله ! با ریمپ ECU این مورد هم قابل انجام است ولی به قیمت فشار به خودرو ! در واقع برای انجام این آپشن نیاز به تقویت موتور هست و برای خودروهای معمولی اصلا توصیه نمی شود ( متاسفانه در تبلیغات شرکتهای مختلف این نکته گفته نمی شود )
  • کاهش مصرف سوخت لیفان ایکس ۶۰ : در این آپشن از ریمپ هم بازده موتور پایین می آید ( بیشتر برای گرفتن معاینه فنی آن هم پس از ۵ سال گذشتن از عمر خودرو توصیه می شود )

برای ریمپ لیفان x60 خود کافیست فرم زیر را پر نمایید و یا با شماره های ۰۲۱۶۶۳۶۲۱۸۲ و ۰۲۱۶۶۳۶۳۰۸۲ تماس حاصل نمایید !

خدمات تعمیرات خودرو

تعمیر ایسوی و بردهای الکترونیکی تمامی خودروها
  • همچنین جهت هماهنگی برای تعمیرات خودرو خود می توانید با شماره های 02166363082 یا 02166362182 یا 09101463584 یا 09387080218 تماس حاصل نمایید و یا فرم بالا را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

ضمنا خدمات تعمیرگاهی در پارسیان صنعت خودرو با گارانتی صورت می پذیرد !

1 دیدگاه. پیغام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

keyboard_arrow_up